Esittely

Lassi Halme

Olen pitkän linjan kamppailu-urheilija. Sydän sykkii edelleen nyrkkeilylle ja siksi haluan käyttää myös vapaa-aikaani valmentamiseen. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa. Siksi vedänkin iloisia hyvänmielen treenejä, jossa pipo ei ole lian kireällä, mutta taidot karttuu ja hiki tulee taatusti.

Lassi
Markus Hakulinen

Olen aloittanut potkunyrkkeilyn v. 1994. Parhaina saavutuksinani n. 100 käymästäni ottelusta on mm. amatöörien EM pronssi, hopea ja kulta sekä wako pro EM titteli. Aktiiviurani jälkeen olen keskittynyt kilpailijoiden valmennukseen. Tällä hetkellä toimin Tuusulan Nyrkkeilyseuran potkunyrkkeiliöiden kilparyhmän valmentajana.

Markus
Kirsi Korpaeus

Olen nyrkkeillyt lähes kaksi vuosikymmentä aloittaen kuntonyrkkeilystä ja päätyen vuonna 2003 kilpakehiin. Olen SM 2. N-48 kg vuodelta 2004 ja SM 3. N-51 kg vuodelta 2008.Kilpailemisen jälkeen ajatukset siirtyivät kehäköysien toiselle puolelle ja valmentamiseen. Olen 1-tason nyrkkeilyvalmentaja sekä kuntonyrkkeilyohjaaja. Lisäksi olen Spartan-koulutuksen käynyt kahvakuulaohjaaja. Tällä hetkellä valmennan aikuisten nyrkkeilykoulua, toiminnallista kahvakuulaa sekä kilparyhmän toiminnallisia harjoituksia. Treenini ovat tehokkaita, monipuolisia ja ehdottomasti naurulla höystettyjä!

Kirsi
Vesa Korpaeus

Ikä 48 v. Kamppailulajien pariin eksyin ensimmäisen kerran v. 1977 Hämeenlinnassa isoveljeni mukana. Siitä alkoi kamppailulajiurani. Mukaan on tarttunut harrastusta karaten, taekwondon, potkunyrkkeilyn, jujutsun kuin paininkin saralla. Kilpaillut olen nyrkkeilyn puolella kansallisella tasolla. Oman aktiiviurani lopetin v. 1997 Seinäjoen Kehäjussien riveissä. Silloin olin jo vuoden verran valmentanut nyrkkeilyä oman kilpailemisen ohella. Valmennushommia olen tehnyt Seinäjoella, Vaasassa,  Ylihärmässä, Helsingissä ja nyt sitten täällä Tuusulassa. Valmennan niin olympiatyylin kuin ammattinyrkkeilyn puolella. Lajina nyrkkeily on antanut itselleni runsaasti hyvää oloa ja kuntoa ja nyrkkeilyn parista olen myös löytänyt ne parhaat ystävät ja puolison. Olen myös juuri tuore pojan isoisä.

Vesa
Korede Lawrence

Olen 27 -vuotias ja asun Keravalla. Aloitin potkunyrkkeilyn vuonna 2008 ja siitä asti olen aktiivisesti kilpaillut painoluokassani 60 – 65 kg: takana amatööriotteluita 43 ja yksi K1 Pro-ottelu. Olen viisinkertainen SM-mestari. Muita saavutuksiani ovat kultaa, hopeaa ja pronssia Unkari World Cupissa ja 3 kultaa Baltic Openissa. Olen kahdesti edustanut maajoukkueessa: MM-kisoissa Brasiliassa v. 2013 ja EM-kisoissa v. 2014. Minut on valittu v. 2014 vuoden miespotkunyrkkeilijäksi ja käynyt valmentajakoulutuksia. TuusNy:ssä aloitan vuoden 2016 alusta potkunyrkkeiluvalmentajana yhdessä Tommin kanssa.

Korede
Jaana Lähteenmäki

Olen ollut mukana seuran toiminnassa vuodesta 2010, kun TuusNy aloitti toiminnan ensimmäisellä salilla täällä Rykmentintiellä.  Kuntonyrkkeilykurssin jälkeen lähdin pian mukaan myös seuran hallitustoimintaan. Vuosien aikana olen lisäksi käynyt useita SNL:n ohjaajakoulutuksia.  Nykyään vedän kuntopiirin lisäksi kuntonyrkkeilyä, intervallitreenejä ja käyn totta kai itsekin treenaamassa meidän mahtavien seuralaisten kanssa. ”Huutoa ja hikeä” on kantava teema treeneissäni kuitenkin (henkisesti) rennolla otteella, pilke silmäkulmassa ;-)

Sali mun silmin

Jaana
Marco Rahumets

Olen ensimmäistä kertaa tutustunut nyrkkeilyyn vuonna -88 mutta säännöllinen nyrkkeilyharrastus alkoi kuitenkin vasta vuonna -93. Tähän väliin mahtuu useampi nyrkkeilysali, missä on tullut treenattua, kilpailtua sekä tutustuttua samanhenkisiin lajitovereihin. Edelleen tykkään laittaa hanskat käteen ja ottaa muutamia eriä kevyitä sparreja, ja miksei välillä vähän kovempiakin. Tasa-arvon puolesta voin harrastaa sitä myös naisten kanssa.

Tällä hetkellä valmennan kilparyhmää sekä lauantaiboxingia. Treeneissäni aika kuluu niin mukavasti, että aina ei ehditä välttämättä pitämään juomataukoa saatikka viettämään erätaukoja; saatanpa joskus osata olla vaativakin.

Marco
Tommi Savolainen

Olen harrastanut kamppailulajeja vuodesta 2004: vapaaottelua, lukkopainia, jujutsua ja nyt potkunyrkkeilyä. Potkunyrkkeilyssä paras saavutukseksi on vuoden 2014 SM hopea. Vedän Koren kanssa kickboxing treenejä.

Tommi
Sanna Turunen

Nyrkkeilyyn olen tutustunut syksyllä  2012, jolloin aloitin aikuisten nyrkkeilykoulussa. Lajin myötä olen tiputtanut painoa 45kg kahdessa vuodessa. Kilpailla ehdin hieman reilu vuoden ja saavutin SM kultaa sekä PM hopeaa 75kg:n sarjassa. Nyt toimin toisena valmentajana aikuisten nyrkkeilykoulussa ja kuntoryhmässä.

Sanna