Harjoitusmaksut

Kevätkausi tammi-toukokuu 2017

HUOM! Vuoden 2018 alusta kaikkien Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajien tulee hankkia erillinen lisenssi (kuntonyrkkeilijöillä 10€), joka tulee maksaa harjoitusmaksun lisäksi. Lue lisää täältä.

Kuntonyrkkeilyryhmä                         165 €
Aikuisten nyrkkeilykoulu*)                 165 € ( 9.1.-15.2. sis.  loppukauden maksun)
Nuorten nyrkkeilykoulu                      165€
Nuorten nyrkkeily/jatkoryhmä            165 €
Kickboxing peruskurssi **)                 120€ (27.2. – 31.5. )
Kilparyhmä                                           165 €
Kahvakuula – ei-jäsenille                          8 €
Kuntopiiri – ei-jäsenille                              8 €
10 kerran kortti kahvakuulaan ja/tai kuntopiiriin (voimassa ko. harjoituskauden) 70 €

Perhealennus toisesta jäsenestä             20 €

*) Nuorten ja aikuisten nyrkkeilykoulun aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, kahvakuulassa ja HIIT&HITissä. Aikuisten nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään loppukaudeksi kuntonyrkkeilyyn tai halutessaan voi jatkaa potkunyrkkeilyn peruskurssille.
**) Kickboxing peruskurssin aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, kahvakuulassa ja HIIT&HITissä.

Emme lähetä erillistä laskua vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu seuraavasti:

• Täytä asiakastietolomake salilla. Varaa ensimmäisellä kerralla hetkinen ylimääräistä aikaa tähän.
  • Kausimaksun ja lisenssin maksun jälkeen saat jäsenkortin. Pidä se aina mukana!
  • Voit kokeilla treenaamista kaksi kertaa ilmaiseksi; tämän jälkeen maksu ja lisenssi on oltava suoritettuna. Sovi asiasta valmentajan kanssa ennen treeniä.
  • Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta mutta esim. sairaustapauksissa voidaan sopia maksetun harjoitusajan siirrosta. Lisenssiä ei palauteta.

MAKSUTAVAT:

Rahalla koko kausimaksu?

•  Mene www.suomisport.fi ja maksa jäsenmaksu sitä kautta samalla kun ostat lisenssin 10€

Osamaksu rahalla, osin liikuntaseteleillä?

• Osamaksu allaolevalle tilille viitenumerolla ja liikuntaseteillä palveluntarjoajan eri tavoilla. Hanki lisenssi erikseen osoitteesta www.suomisport.fi

Maksutiedot:

• Seuran tilinumero: Aktia Järvenpää  IBAN FI52 4055 0010 8453 82
  • HUOM!! Maksussa käytettävät viitenumerot:
    • 1009   (NYRKKEILY)
    • 1012   (KICKBOXING)
    • 1025   (VAATTEET)
    • 1038    (VARUSTEET)

Lisää viestikenttään treenaajan nimi jollei se ole sama kuin maksaja. Mikäli sekä viitenumeron ja viestin käyttö ei onnistuisi, käytä vain viestiä. Jos käyt molemmissa ryhmissä käytä sen viitenumeroa, josta sinulla on harjoituskortti.

Voit maksaa treenimaksut myös kokonaan tai osin näillä:

Sporttipassi uusiVSmeilla_kay_norm_banneri_728x90  t_MindBody_couleur_bd Smartum_etu_kay_meilla_logo_200pix