Harjoitusmaksut

Syyskausi elo-joulukuu 2017

Kuntonyrkkeilyryhmä                          165 €

Aikuisten nyrkkeilykoulu*)                 165 € (14.8. – 4.10.  sis.  loppukauden maksun)

Nuorten nyrkkeilykoulu                      165€

Kickboxing peruskurssi *)                  165 € (16.8.– 26.10. sis. loppukauden maksun)

Kilparyhmä                                         165 €

Kahvakuula  (sisältyy kauden harjoitusmaksuun TuusNy jäsenille)
Kahvakuula – ei-jäsenille                           8 €

Kuntopiiri (sisältyy kauden harjoitusmaksuun TuusNy jäsenille)
Kuntopiiri – ei-jäsenille                               8 €

10 kerran kortti kahvakuulaan ja/tai kuntopiiriin (voimassa ko. harjoituskauden) 70 €

Teemapäivä-tunti  (sisältyy kauden harjoitusmaksuun TuusNy jäsenille)
Teemapäivä-tunti– ei -jäsenille                 8 €

Perhealennus toisesta jäsenestä             20 €
*) Kickboxing peruskurssin sekä nuorten ja aikuisten nyrkkeilykoulun aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, teematunnilla, kahvakuulassa ja HIIT&HITissä, peruskurssien jälkeen loppukauden maksulla myös kuntonyrkkeilytreeneissä.

Emme lähetä erillistä laskua vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu seuraavasti:

• Täytä asiakastietolomake salilla. Varaa ensimmäisellä kerralla hetkinen ylimääräistä aikaa tähän.
  • Maksa jäsenmaksusi näillä ohjeilla; erillistä laskua ei lähetetä.
  • Tuo kuitti valmentajalle, jonka jälkeen saat jäsenkortin.
  • Pidä jäsenkorttisi aina mukana!
  • Treeneihin tullessasi jätä kortti sille varattuun paikkaan. Treenien päätyttyä valmentaja jakaa kortit takaisin.
  • Voit kokeilla treenaamista kaksi kertaa ilmaiseksi; tämän jälkeen maksu on oltava suoritettuna. Sovi asiasta valmentajan kanssa ennen treeniä.
  • Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta mutta esim. sairaustapauksissa voidaan sopia maksetun harjoitusajan siirrosta.

Maksutiedot:

• Seuran tilinumero: Aktia Järvenpää  IBAN FI52 4055 0010 8453 82
  • HUOM!! Maksussa käytettävät viitenumerot:
    • 1009   (NYRKKEILY)
    • 1012   (KICKBOXING)
    • 1025   (VAATTEET)
    • 1038    (VARUSTEET)

Lisää viestikenttään treenaajan nimi jollei se ole sama kuin maksaja. Mikäli sekä viitenumeron ja viestin käyttö ei onnistuisi, käytä vain viestiä. Jos käyt molemmissa ryhmissä käytä sen viitenumeroa, josta sinulla on harjoituskortti.

Voit maksaa treenimaksut myös kokonaan tai osin näillä:

Sporttipassi uusiVSmeilla_kay_norm_banneri_728x90  t_MindBody_couleur_bd Smartum_etu_kay_meilla_logo_200pix