SuomiSport lisenssi

Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen yksimielisesti kahdessa ylimääräisessä liittokokouksessa päättämät säännöt astuvat voimaan 1.1.2018. Sääntöjen mukaan kaikkien Nyrkkeilyliiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensoituja. Lisenssin hankkiminen on välttämätöntä koska seura voidaan erottaa liitosta jos sen jäsenet eivät ole hoitaneet velvollisuuttaan. Lisäksi lisensoitujen jäsenten määrä on se joka ratkaisee valtion tukimäärät eri lajiliitoille. Nyrkkeily ei perinteisesti ole saanut tukea juuri lainkaan, joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa tähänkin asiaan.

Keillä kaikilla tulee olla lisenssi?

Kaikilla jotka harrastavat nyrkkeilyä SNL jäsenseurassa eli Tuusulan Nyrkkeilyseuran kilpa- ja kuntonyrkkeilijät. Ne jotka eivät kilpaile, voivat hankkia edullisemman kuntonyrkkeilylisenssin.

Potkunyrkkeilijät hankkivat potkunyrkkeilylisenssin Suomen Potkunyrkkeilyliiton edellytysten mukaisesti.

Missä vaiheessa lisenssi tulee hankkia?

Lisenssi tulee hankkia heti kun alkaa käydä seuran treeneissä. Lajin kokeilu ei vielä edellytä lisenssiä, mutta jos päätät jatkaa, on lisenssi hankittava välittömästi.

Lisenssi hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

LISENSSIEN HINNAT 2018

Kuntonyrkkeilylisenssi 10€
Olympianyrkkeilylisenssi 40€
Toimitsijalisenssi 15€

Samassa yhteydessä voit hankkia liiton kautta vakuutuksen. Jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, kilpailijoille on, mutta sen voi halutessaan kilpailuttaa. Suosittelemme kaikille vakuutuksen hankkimista.

VAKUUTUSTEN HINNAT 2018

Olympianyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 189€
Olympianyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 72€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 18€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 12€

Hoidathan lisenssin kuntoon ennen vuoden 2018 treenien alkua. Lisenssien voimassaolo tarkistetaan tarvittaessa.

POTKUNYRKKEILIJÖIDEN LISENSSI

Lisenssi on pakollinen osallistuttaessa Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen järjestämään potkunyrkkeilytoimintaan ja liiton järjestämille leireille ja kursseille. Alkeiskurssille voi kuitenkin osallistua ilman lisenssiä.

Lisenssi hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

VAKUUTUSTEN HINNAT 2018
Potkunyrkkeilyliiton lisenssikausi on 1.9.2017 – 31.8.2018

Lajilisenssiin kuulu kaksi osaa:

1.  Liiton lisenssiosuus 20 € (kilpailijat ja harrastajat) ja
  2. OP Vakuutuksen tapaturmaosuus – jos on oma vakuutus valitse vakuutukseton lisenssi

Lisätietoja https://www.kickboxing.fi/lisenssit/