Muu seuran toiminta

Vaihtuva teema –tunti

Vaihtuvan teeman tunti on nimensä mukaisesti ohjaajansa näköinen! Viikoittain vaihtuva ohjaaja suunnittelee treenin omien vahvuuksiensa mukaan. Se voi olla toiminnallista harjoittelua, kuntonyrkkeilyä, tabataa, lihaskuntopainotteista harjoittelua tai jopa kehonhuoltoa.  Ohjaajina toimivat seuramme eri ohjaajat. Tule mukaan ja koe monipuolisen harjoittelun tehokkuus!

Kuntopiiri – hikeä ja huutoa! :-)

Kuntopiiri, circuit training, millä nimellä sitä kutsutaankaan. Vuoroin lihaskuntoa kehittäviä, vuoroin sykettä nostavia pisteitä käydään usean kierroksen aikana läpi vaihdellen työn ja levon määrää. Lopussa toivottu ja pelätty ”loppusika” :-) Kukin tekee omien voimiensa ja jaksamisensa mukaisesti; Jaana Lähteenmäki huutaa vaihdot.IMG_1438

Seuran jäsenille treeni kuuluu harjoitusmaksuun, ei-jäsenille hinta on 8 €/krt.

Kahvakuula

Tällä toiminnallisella kahvakuulatreenillä hapenottokyky, lihaskestävyys ja motoriikka kuntoon!

Ilmoittautuminen viikolla salin listaan. Seuran jäsenille treeni kuuluu harjoitusmaksuun, ei-jäsenille hinta on 8 €/krt. Piiskureina Kirsi Korpaeus ja Anu Lammi.

HIIT & HIT

Ensimmäinen puolituntinen on HIIT (eli high intensity intervall training)  Tabata-treeni. Tabatan idea on se, että yleiskuormittavaa harjoitusliikettä vedetään läpi neljän minuutin ajan niin, että 20 sekunnin työjaksoa seuraa aina kymmenen sekunnin lepo. Neljään minuuttiin mahtuu kahdeksan 20 sekunnin työjaksoa, jotka vuorottelevat 10 sekunnin lepojaksojen kanssa. Työjaksot tehdään täydellä teholla eli jos teet näin todella, tiedät myös tehneesi. Tunnin aikana tehdään paljon hyppyjä jolloin polvien kanssa kipuileville tunti ei ehkä sovellu.

Toinen puolituntinen eli HIT lyödään säkkiä/potkutyynyä/pistareita kovalla temmolla, vetäjänä Jaana Lähteenmäki. Vaihtoehtoisesti yhtenä osansa voi olla myös KICK; riippuen osallistujista.

Treeneistä ilmoitetaan ja niihin ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com ’in kautta. Kirjaudu palveluun ja saat sähköpostiisi tiedon treenistä, treeniajasta, voit ilmoittautua sitä kautta tai perua osallistumisesi. Kukin treeni suunnitellaan osallistujien mukaan; siksi ilmoittautuminen on välttämätöntä.

Treeneistä ei ilmoiteta Facessa erikseen eikä palveluun kirjautuminen sido sinua mitenkään.