Nyrkkeily

Aikuisten nyrkkeilykoulu (13-vuotta täyttäneille) ajalla 14.8. – 4.10.2017

Aikuisten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa alusta lähtien aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00 – 19.00. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään osaksi kuntonyrkkeilyryhmää.

Jo nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kausimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, teemapäivä, kahvakuula ja HIIT&HIT).

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki tutustumaan lajin perusteisiin tai hiomaan omaa tekniikkaa!  Vetäjänä nyrkkeilykoulussa on Sanna Turunen sekä apuvalmentajina Jari Sarias ja Lassi Halme.

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti

Nuorten nyrkkeilykoulu (10 – 16-vuotiaat) alkaen 15.8.

Nuorten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa. Harjoitukset alkavat asennosta, lyöntitekniikasta, liikkumisesta ja kehittyvät kohti otteluharjoittelua. Nuorten nyrkkeilykoulun tavoitteena on kannustaa nuoria tutustumaan kilpanyrkkeilyyn ja sitä kautta kilpaurheiluun. Harjoittelun myötä nuorten kunto kehittyy niin, että harjoitukset voivat olla vauhdikkaitakin. Jokainen varmasti ylittää itsensä. Hauskuus- ja hikitakuu!

Nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kurssimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, kuntoryhmä, kahvakuula ja HIIT&HIT ja taitojen karttuessa myös kuntonyrkkeilyryhmän treeneissä.

Vetäjinä nuorten nyrkkeilykoulussa ovat Kirsi Korpaeus ja Noora Kokkonen.

Kuntonyrkkeily (13 -vuotta täyttäneille)

TuusNy:ssä kuntonyrkkeily tarkoittaa nyrkkeilyn perusteiden kertaamista ja erilaisia harjoitteita niin välineillä (nyrkkeilysäkki, seinätyyny, pistehanskat, hyppynaru) kuin parin kanssa tehtäviä pariharjoitteita. Jotta saisit kuntonyrkkeilystä eniten irti, olisi  lajin perustaidot hyvä osata. Mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, suosittelisimme, että käyt aikuisten nyrkkeilykoulussa oppimassa perustaidot. Jos taas perustaidot ovat jo hallussa, IMG_1110niin voit hyvin tulla mukaan kesken harjoituskaudenkin.

Kuntonyrkkeilyssämme ei oteta harjoitusotteluita vaan tyrmäämme ainoastaan kaloreita. Otamme virtaa arjen haasteisiin reippaalla ja rennolla treenillä. Päämääränä hyvänolon tuottaminen niin fyysisesti kuin henkisesti; itsensä voittaminen on meille ilonaihe. Kukin tekee oman jaksamisensa mukaisesti. Ryhmiä vetävät Lassi Halme , Vesa Korpaeus, Marco Rahumets ja Jari Husar.

Kilparyhmä

Tässä ryhmässä syvennymme nyrkkeilyn  ja potkunyrkkeilyn saloihin. Tavoitteena on saada ryhmästä kamppailijoita Suomen kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Kilparyhmään pääsystä päättää valmennustiimi ja ryhmää vetävät Vesa Korpaeus, Marco Rahumets ja Markus Hakulinen.