TuusNy

Tuusulan Nyrkkeilyseuran TuusNy:n salin avajaiset pidettiin 18.9.2010. Jo vuonna 2011 Suomen Nyrkkeilyliitto palkitsi Tuusulan Nyrkkeilyseuran ensimmäisenä seurana Suomessa Vuoden nyrkkeilytyö 2011 -palkinnolla. Tuusulassa olemme ensimmäinen nyrkkeilyseura, mistä olemme erittäin ylpeitä!

Seuramme kuuluu Suomen Nyrkkeilyliittoon ja alusta lähtien lajivalikoimamme on ollut monipuolinen, kuntonyrkkeilyn ja kilpanyrkkeilyn lisäksi meillä on myös kuntopiiriä ja toiminnallista kahvakuulaa. Keväällä 2012 Tuusulan Nyrkkeilyseura liittyi Potkunyrkkeilyliittoon ja silloin alkoi myös seuran historian ensimmäinen kickboxing–peruskurssi. Nyt takana on jo useita peruskursseja ja kickboxingista on tullut osa vakiintunutta toimintaamme.

Menneet vuodet ovat vahvistaneet käsitystämme siitä, että seuramme on tarpeellinen niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin liikuttajana Tuusulassa. Olemme saaneet hikeä pintaan ja iloisia kasvoja salilla onnistumisien ja kunnon kohoamisen myötä. Kilpailussa niin nyrkkeily- että potkunyrkkeilyottelijamme ovat saavuttaneet mitaleja SM- ja PM-tasoilla, sekä muissa turnauksissa.

Seura tekee tiivistä yhteistyötä tuusulalaisten koulujen kanssa. Yläastelaiset sekä lukiolaiset ovat tutustuneet toimintaamme joko salilla tai kouluissa. Haluamme tehdä yhteistyötä myös muiden toimijoiden kanssa, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa, koska tarkoituksemme on saada mukaan lisää tuusulalaisia nuoria. Tuemme nuorten ja lasten hyvinvointia antamalla heille elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla omia rajojaan turvallisessa ympäristössä.

Olemme tehneet myös yhteistyötä muiden urheiluseurojen kanssa, tarjoten uusia ja monipuolisia harjoittelutapoja sekä tarjoten innostavia kokemuksia kamppailulajeista. Tavoitteenamme on jatkossakin tiivistää yhteistyötä myös muiden seurojen ja yritysten kanssa. Ja tietenkin haluamme liikuttaa mahdollisimman montaa tuusulalaista aikuista jatkossakin.

Tule mukaan innostavaan ja kannustavaan, parhaaseen seuraan!