Yhteistä tekemistä tiedossa!

Seuran talkoot helatorstaina 25.5. klo 11.00 – 16.00

Ohjelmassa salin ja välineiden kunnostusta, ylläpitoa, siivousta ja yhdessä tekemistä yhteiseksi hyväksi. Tarjolla tietysti talkooväelle jotain juotavaa ja pientä purtavaa. Salin seinällä on työlista; ilmoittautumisia sinne kiitos!

Kesätreenit kesäkuussa

TuusNy:n perinteiset koko seuran yhteiset kesätreenit starttaavat ma 5.6.!

Hinta 20€/kk tai 8€/kertamaksu, normaalit seuran maksutavat. Seuraa päivittäin Faceryhmiä tai oikealla juoksevaa FB-feediä mahdollisten muutosten tai lisäohjeiden vuoksi. Heinäkuun treeneistä tiedotetaan myöhemmin!

Tässä kesäkuun ohjelma vetäjien kertomana:

Juoksutreenit/Kirsi:

Juoksuharjoittelua eri teemoilla

1. Vetoharjoitus
  2. Spurtit ja loikat
  3.  Vauhtileikittely
  4. Ylämäkiharjoitus

(Järjestys saattaa muuttua, jos urheilukenttä on varattuna) Lähtö aina salin pihasta, treenit urheilupuistossa.

Kehonhuolto/Heidi:

Kevyet alkulämmöt, syvävenyttelyjä koko keholle ja hierontaa pallon kanssa ja loppurentoutus.

Toiminnallinen harjoittelu/Nico:

Toiminnallista harjoittelua säällä kuin säällä. Voima- ja kestävyyspainotteista ulkotreeniä unohtamatta nopeutta ja treenaamisen iloa.

Kuntonyrkkeily/Lassi:

Kuntonyrkkeilyssä kesäkuun ajan hiotaan poikkeuksellisesti takakäden tekniikoita ;-)