*** Kesäkausi alkaa 1.6.***

31.5.2018

Kaikille jäsenille ilmaiset kesätreenit alkaa!

VW-treenit (Vauhtia & Woimaa) maanantaisin klo 18.00 – 19.00. Treeneissä yhdistetään juoksua ja voimaliikkeitä (omalla keholla tai painoilla) joko sisällä ja/tai ulkona. Tarvitset juoksulenkkarit ja riittävästi tahtoa! Vetäjänä Kirsi Korpaeus.

VV-treenit (Vikkelät Varpaat) keskiviikkoisin klo 18.00 -19.00, kesäkuun 3 ensimmäistä keskiviikkoa, ei siis enää juhannuksen jälkeen. Harjoitellaan hermostollista terävyyttä, eli loikkia, hyppyjä, päkiöillä liikkumista, reaktioita, ketteryyttä. Tarvitset sekä ulko- että sisälenkkarit. Vetäjänä Sanna Sumén.

VK-treenit (Vesan (Kunto)nyrkkeily). Kilparyhmän torstaitreenit ovat kaikille avoimet klo 17.30 - 19.00. Tiedossa voi olla mitä vain, jota ota koko varustus mukaan hanskoista juoksulenkkareihin. Vetäjänä Vesa Korpaeus.

KK-treenit (kahvakuula) 3.6. ja 17.6. sunnuntaisin klo 18.00 -19.00 Nyt on hyvä mahdollisuus koittaa kahvakuulaa, jos et ole vielä kauden aikana ehtinyt. Vetäjänä Janne J Tuovinen.

HIIT/CT (intervalli/kuntopiiri) Paljon hyppyjä ja muuta kivaa. Mahdollisuuksien mukaan ollaan paljon ulkona, paikka ja aika ilmoitetaan erikseen nimenhuuto.com ’n kautta. Vetäjänä Jaana Lähteenmäki.