Seuran kehittämishanke käynnistynyt syksyllä 2022

7.11.2022

Tuusulan Nyrkkeilyseura on anonut ja päässyt mukaan kamppailuseurojen yhteiseen seurakehittämisprosessiin, joka on alkanut nyt syksyllä ja kestää noin vuoden. Tämä prosessi tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme niin, että pystymme jatkossakin tarjoamaan jäsenille monipuolisia ja laadukkaita treenejä, saamme lisää harrastajia, uusia ohjaajia ja muita sitoutuneita toimijoita seuran toimintaan. 

Kamppailulajien yhteinen seurakehittämisprosessi tarjoaa loistavan mahdollisuuden meille kehittää seuran hallintoa ja toimintatapoja yhdessä muiden kamppailuseurojen kanssa. Prosessi sisältää koulutusta, kohtaamisia ja tukea seuratyön arkeen.

Aloitamme kehittämistyön tekemällä yhdessä Suomen Nyrkkeilyliiton kanssa seura-analyysin, johon on pohjatietoja on pyydetty ensi alkuun hallitukselta sekä ohjaajilta.  Tulemme keväällä tekemään kaikille seuralaisille suunnatun kyselyn johon toivomme tietenkin meidän jäseniemme vastaavan. 

Kamppailulajien yhteisessä seurakehittämisprosessissa 2022-2023 ovat mukana nyrkkeily, judo, karate, taido, ju-jutsu, taekwondo sekä miekkailu- ja 5-otteluliitto. Nyrkkeilyseuroista mukana on TuusNy:n lisäksi Helsingin Tarmo.

 Lue lisää: 

https://www.nyrkkeilyliitto.com/uutiset/seurojen-kehittamisprosessi-alkaa-s/