Harjoitusmaksut

HINNAT SYYSKAUDELLA ELO-JOULUKUU 2018

HUOM! Vuoden 2018 alusta kaikkien Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajien tulee hankkia erillinen lisenssi (kuntonyrkkeilijöillä 10€), joka tulee maksaa harjoitusmaksun lisäksi. Potkunyrkkeiljät hankkivat oman lisenssinsä viimeistään peruskurssin päätyttyä.

Kuntonyrkkeilyryhmä                         165 €
Aikuisten nyrkkeilykoulu*)                165 € (7.8. - 6.9. sis. loppukauden maksun)
Nuorten nyrkkeilykoulu                      165€
Nuorten nyrkkeily/jatkoryhmä          165 €
Kickboxing peruskurssi **)               120 € (11.9. – 20.12. sis. loppukauden maksun)
Kilparyhmä                                         165 €

Kahvakuula – ei-jäsenille                       8 €
Kuntopiiri – ei-jäsenille                          8 €

10 kerran kortti kahvakuulaan ja/tai kuntopiiriin (voimassa ko. harjoituskauden) 70 €

Perhealennus toisesta jäsenestä            20 €

*) Nuorten ja aikuisten nyrkkeilykoulun aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, kahvakuulassa ja HIIT&HITissä. Aikuisten nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään loppukaudeksi kuntonyrkkeilyyn tai halutessaan voi jatkaa potkunyrkkeilyn peruskurssille.

**) Kickboxing peruskurssin aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, kahvakuulassa ja HIIT&HITissä.

Emme lähetä erillistä laskua vaan ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu seuraavasti:

• Täytä asiakastietolomake salilla. Varaa ensimmäisellä kerralla hetkinen ylimääräistä aikaa tähän.
  • Maksa jäsenmaksusi ja lisenssi näillä ohjeilla; erillistä laskua ei lähetetä.
  • Pidä jäsenkorttisi aina mukana!
  • Treeneihin tullessasi jätä kortti sille varattuun paikkaan. Treenien päätyttyä valmentaja jakaa kortit takaisin.
  • Voit kokeilla treenaamista kaksi kertaa ilmaiseksi; tämän jälkeen maksun ja lisenssin on oltava suoritettuna. Sovi asiasta valmentajan kanssa ennen treeniä.
  • Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta mutta esim. sairaustapauksissa voidaan sopia maksetun harjoitusajan siirrosta

MAKSUTAVAT:

Rahalla koko kausimaksu?

• Mene www.suomisport.fi ja maksa kausimaksu osallistumalla oikean ryhmän tapahtumaan. Samalla osta tarvittaessa erillinen lajilisenssi.

Liikuntasetelillä koko kausimaksu?

• Maksa maksu palveluntarjoajan mukaisesti (verkkomaksu, paperiset liikuntasetelit, korttimaksu). Ilmoittaudu www.suomisport.fi  oikean ryhmän tapahtumaan, maksua varten pyydä alennuskoodi: eeva.hyttinen(at)hotmail.com, jolla maksu kuittaantuu. Samalla osta tarvittaessa erillinen lajilisenssi.

Osamaksu rahalla, osin liikuntaseteleillä?

• Osamaksu allaolevalle tilille viitenumerolla ja osin palveluntarjoajan eri tavoilla (verkkomaksu, paperiset liikuntasetelit, korttimaksu). Hanki lajilisenssi erikseen osoitteesta www.suomisport.fi

Voit maksaa treenimaksut kokonaan tai osin näillä: ePassi,  Edenred (Kortti tai Virike-seteli), Smartum (seteli, kortti, verkkomaksu) ja TYKY.

Maksutiedot:

• Seuran tilinumero: Aktia Järvenpää  IBAN FI52 4055 0010 8453 82
  • HUOM!! Maksussa käytettävät viitenumerot:
    • 1009   (NYRKKEILY)
    • 1012   (KICKBOXING)
    • 1025   (VAATTEET)
    • 1038    (VARUSTEET)

Lisää viestikenttään treenaajan nimi jollei se ole sama kuin maksaja. Mikäli sekä viitenumeron ja viestin käyttö ei onnistuisi, käytä vain viestiä. Jos käyt molemmissa ryhmissä käytä sen viitenumeroa, josta sinulla on harjoituskortti.