Harjoitusmaksut

HINNAT KEVÄTKAUDELLA HELMI-TOUKOKUU 2021

HUOM! Vuoden 2018 alusta kaikkien Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajien tulee hankkia erillinen lisenssi (kuntonyrkkeilijöillä 10€), joka tulee maksaa harjoitusmaksun lisäksi.

Jäsenmaksut

Kuntonyrkkeily150 €
Kuntopotkunyrkkeily150 €
Aikuisten nyrkkeilykoulu *)
 Sisältää loppukauden maksun
100 €
Nuorten nyrkkeilykoulu *)
  Alkaen 1.2
150 €
Nuorten nyrkkeily/jatkoryhmä150 €
Kilparyhmä150 €
Vilperi-Box
  Alkaen 2.2
80 €
Perhealennus
  Toisesta jäsenestä
20 €

*) Nuorten ja aikuisten nyrkkeilykoulun aikana samalla harjoitusmaksulla voi käydä kuntopiirissä, kahvakuulassa, kehonhuollossa ja HIIT&HITissä. Aikuisten nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään loppukaudeksi kuntonyrkkeilyyn.

Kannatusjäsenmaksut

Yksityishenkilö I50 €
Yksityishenkilö II100 €
Yritys I300 €
Yritys II500 €

Kertamaksut

Kahvakuula8 €
Kuntopiiri8 €
Kehonhuolto8 €
Kymppikortti

Voimassa harjoituskauden
70 €

Ilmoittautumis- ja maksuohjeet

• Täytä asiakastietolomake salilla. Varaa ensimmäisellä kerralla hetkinen ylimääräistä aikaa tähän.
  • Maksa jäsenmaksusi ja lisenssi näillä ohjeilla; erillistä laskua ei lähetetä.
  • Pidä jäsenkorttisi aina mukana!
  • Treeneihin tullessasi jätä kortti sille varattuun paikkaan. Treenien päätyttyä valmentaja jakaa kortit takaisin.
  • Voit kokeilla treenaamista kaksi kertaa ilmaiseksi; tämän jälkeen maksun ja lisenssin on oltava suoritettuna. Sovi asiasta valmentajan kanssa ennen treeniä.
  • Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta mutta esim. sairaustapauksissa voidaan sopia maksetun harjoitusajan siirrosta

MAKSUTAVAT

Rahalla koko kausimaksu?

• Mene www.suomisport.fi ja maksa kausimaksu osallistumalla oikean ryhmän tapahtumaan. Samalla osta tarvittaessa erillinen lajilisenssi.

Liikuntasetelillä koko kausimaksu?

• Maksa maksu palveluntarjoajan mukaisesti (verkkomaksu, paperiset liikuntasetelit, korttimaksu). Ilmoittaudu www.suomisport.fi  oikean ryhmän tapahtumaan, maksua varten pyydä alennuskoodi: tuusny(at)gmail.com, jolla maksu kuittaantuu. Samalla osta tarvittaessa erillinen lajilisenssi.

Osamaksu rahalla, osin liikuntaseteleillä?

• Osamaksu allaolevalle tilille viitenumerolla ja osin palveluntarjoajan eri tavoilla (verkkomaksu, paperiset liikuntasetelit, korttimaksu). Hanki lajilisenssi erikseen osoitteesta www.suomisport.fi

Voit maksaa treenimaksut kokonaan tai osin näillä: ePassi,  Edenred (Kortti tai Virike-seteli),Eazybreak liikuntaetu, SmartumPay (+seteli)

Maksutiedot

• Seuran tilinumero: Aktia Järvenpää  IBAN FI52 4055 0010 8453 82
  • HUOM!! Maksussa käytettävät viitenumerot:
    • 1009   (NYRKKEILY)
    • 1012   (KUNTOPOTKUNYRKKEILY)
    • 1025   (VAATTEET)
    • 1038    (VARUSTEET)

Lisää viestikenttään treenaajan nimi jollei se ole sama kuin maksaja. Mikäli sekä viitenumeron ja viestin käyttö ei onnistuisi, käytä vain viestiä. Jos käyt molemmissa ryhmissä käytä sen viitenumeroa, josta sinulla on harjoituskortti.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.