Seura

TuusNy

Kymmenen vuotta sitten, tuusulalaisen nyrkkeilyvalmentajan Jimmy Saarisen unelmissa eli haave omasta nyrkkeilyseurasta Tuusulassa. Joulukuun alussa jätettiin seuran perustamispaperit PRH:on ja pian oli Tuusulan Nyrkkeilyseura virallisesti perustettu. Meni kuitenkin vielä reilun vuoden verran ennen kuin seuran silloiset aktiivit löysivät sopivat harjoitustilat. 18.9.2010 juhlittiin Tuusulan Nyrkkeilyseuran ensimmäisen salin avajaisia. Tästä pyörähti käyntiin aktiivinen vuosikymmen. Jo vuonna 2011 Suomen Nyrkkeilyliitto palkitsi Tuusulan Nyrkkeilyseuran ensimmäisenä seurana Suomessa Vuoden nyrkkeilytyö 2011 -palkinnolla. Tuusulassa olemme ensimmäinen nyrkkeilyseura, mistä olemme erittäin ylpeitä!

Seuramme on alusta lähtien panostanut aktiivisesti kilpanyrkkeilyyn, nuorten nyrkkeilyyn sekä kuntonyrkkeilyyn. Vuonna 2012 lisäsimme lajivalikoimaamme myös potkunyrkkeilyn, jolloin pystyimme tarjoamaan jäsenillemme entistä monipuolisempia harjoitusmahdollisuuksia. Molemmissa lajeissa olemme saavuttaneet Suomen mestaruuksia sekä PM- ja SM-sijoja. Voimme hyvillä mielin sanoa, että olemme nopeasti vakiinnuttaneet asemamme molempien lajien kilpakehissä.

Aktiiviset vuodet ovat vahvistaneet käsitystämme siitä, että seuramme on tarpeellinen niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin liikuttajana Tuusulassa. Olemme saaneet hikeä pintaan ja iloisia kasvoja salilla onnistumisien ja kunnon kohoamisen myötä.

Seura tekee tiivistä yhteistyötä tuusulalaisten koulujen kanssa. Yläastelaiset sekä lukiolaiset ovat tutustuneet toimintaamme joko salilla tai kouluissa. Tuemme nuorten ja lasten hyvinvointia antamalla heille elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla omia rajojaan turvallisessa ympäristössä.

Teemme yhteistyötä muiden urheiluseurojen kanssa, tarjoten uusia ja monipuolisia harjoittelutapoja sekä tarjoten innostavia kokemuksia kamppailulajeista. Tavoitteenamme on jatkossakin tiivistää yhteistyötä myös muiden seurojen ja yritysten kanssa. Ja tietenkin haluamme liikuttaa mahdollisimman montaa tuusulalaista jatkossakin.

Olen kolmas puheenjohtaja Tuusulan Nyrkkeilyseurassa. Kaikkien näiden vuosien aikana, mitä olen ollut seuran toiminnassa mukana joko valmentajana tai puheenjohtajana, olen äärimmäisen kiitollinen siitä, miten sitoutuneita jäsenemme ovat toimintaan. Harjoituksissa on runsaasti väkeä, talkoissa ei koskaan tarvitse tuskailla vähäistä osallistujamäärää ja jäsenemme haluavat viettää vapaa-aikaakin yhdessä. Ilman näin upeaa jäsenistöä Tuusulan Nyrkkeilyseuraa ei olisi. Haluan kiittää itseni sekä seuran hallituksen puolesta jokaista jäsentä, että olette toiminnassamme mukana ja luotte osaltanne sitä mahtavaa ilmapiiriä, mistä olemme äärettömän ylpeitä.

Uskon, että seuraavat kymmenen vuotta ovat seurallemme edelleen hyviä ja menestyksekkäitä. Uskon, että jatkossakin saamme nauttia mitalikahveja kilpailijoidemme ansiosta. Tulemme olemaan tuusulalainen urheiluseura, joka laajasti tunnistetaan Keski-Uudellamaalla ja seuramme ensiluokkainen toiminta houkuttelee yhä useampia jäseniä liikkumaan.

Kirsi Korpaeus
Tuusulan Nyrkkeilyseura TuusNy ry:n puheenjohtaja