SuomiSport -lisenssit

Lisenssit

NYRKKEILIJÖIDEN LISENSSI

Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen yksimielisesti kahdessa ylimääräisessä liittokokouksessa päättämät säännöt astuvat voimaan 1.1.2018. Sääntöjen mukaan kaikkien Nyrkkeilyliiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensoituja. Lisenssin hankkiminen on välttämätöntä koska seura voidaan erottaa liitosta jos sen jäsenet eivät ole hoitaneet velvollisuuttaan. Lisäksi lisensoitujen jäsenten määrä on se joka ratkaisee valtion tukimäärät eri lajiliitoille. Nyrkkeily ei perinteisesti ole saanut tukea juuri lainkaan, joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa tähänkin asiaan.

Keillä kaikilla tulee olla lisenssi?

Kaikilla jotka harrastavat nyrkkeilyä SNL jäsenseurassa eli Tuusulan Nyrkkeilyseuran kilpa- ja kuntonyrkkeilijät. Ne jotka eivät kilpaile, voivat hankkia edullisemman kuntonyrkkeilylisenssin.

Kuntopotkunyrkkeilijät hankkivat potkunyrkkeilylisenssin Suomen Potkunyrkkeilyliiton edellytysten mukaisesti eli osallistuessaan liiton leireille ja kursseille.

Missä vaiheessa lisenssi tulee hankkia?

Lisenssi tulee hankkia heti kun alkaa käydä seuran treeneissä. Lajin kokeilu ei vielä edellytä lisenssiä, mutta jos päätät jatkaa, on lisenssi hankittava välittömästi.

Lisenssi hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

LISENSSIEN HINNAT 2019

Kuntonyrkkeilylisenssi 10€
Olympianyrkkeilylisenssi 40€
Toimitsijalisenssi 15€

Samassa yhteydessä voit hankkia liiton kautta vakuutuksen. Jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, kilpailijoille on, mutta sen voi halutessaan kilpailuttaa. Suosittelemme kaikille vakuutuksen hankkimista.

VAKUUTUSTEN HINNAT 2019

Olympianyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 195€
Olympianyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 76/72€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 20€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 14€

Hoidathan lisenssin kuntoon ennen vuoden 2019 treenien alkua. Lisenssien voimassaolo tarkistetaan tarvittaessa.

POTKUNYRKKEILIJÖIDEN LISENSSI

Lisenssi on pakollinen osallistuttaessa Suomen Potkunyrkkeilyliiton järjestämille leireille ja kursseille.

Lisenssi hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

LISENSSIEN HINNAT 2019

Lisenssin ja vakuutuksen hinnat kaudella 1.1 – 31.12.2019:

* Lisenssi ilman vakuutusta: kaikissa vakuutusluokissa 20 €
 * A-lisenssi (1.1.2019 19 v. täyttäneet) 111€
 * B-lisenssi (1.9.2019 alle 19 v.) 45€
 * H-lisenssi harrastajille (1.9.2018 19 - 80 v.) 87 €

VAKUUTUSTEN HINNAT 2018

Lajilisenssiin kuuluu kaksi osaa:

1) liiton lisenssiosuus (20 €)
 2) OP Vakuutuksen tapaturmavakuutus (jos sinulla on jo oma tapaturmavakuutus, niin katso vakuutuksettoman lisenssin ohjeet)

Lisätietoja https://www.kickboxing.fi/lisenssit/