Esittelyt

· Kuka olet ja missä ryhmässä toimit ohjaajana?
· Kuinka kauan olet toiminut lajin parissa ja mitä lajikoulutuksia olet suorittanut?
· Kuinka kauan olet valmentanut Tuusulan Nyrkkeilyseurassa
· Miten kuvailisit omia harjoituksiasi?

 

 

Kirsi Korpaeus
kirsi.korpaeus(at)gmail.com

Olen Kirsi ja olen nuorten nyrkkeilyryhmien valmentaja. Vesan kanssa vedämme nuorten nyrkkeilykoulua sekä nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmää.
Tarvittaessa tuuraan myös kuntonyrkkeilyssä sekä kahvakuulassa.

Lajin parissa olen toiminut 25 vuotta. Ensin harrastajana, sitten kilpailijana ja sen jälkeen valmentajana. Lajikoulutuksia olen käynyt kuntonyrkkeilyohjaajan koulutuksen, nuorten nyrkkeilyohjaajakoulutuksen sekä valmentaja 1-koulutuksen. Olen käynyt myös Spartan Academyn kahvakuulaohjaajakoulutuksen.

TuusNy:ssä olen valmentanut vuodesta 2011 lähtien. Niin nuoria kuin aikuisiakin.

Vedän treenejä aina tosissaan, mutta en niin vakavasti. Treenaamme hymy huulilla, välillä enemmän keskittyen tekniikkaan, välillä puhtaasti vain energianpurkuun. Lihaskuntoa emme koskaan unohda, ja tykkään lisätä treenien lopuksi pienen sykkeenkohotusosuuden, missä pääsee vähän mittaamaan omaa tahdonlujuutta. Kannustan kuuluvalla äänellä ja kotiin lähdetään aina hyvällä mielellä
Jaana Lähteenmäki
p. 040-531 0370
jaana(at)tuusulannyrkkeilyseura.fi

Moi, olen Jaana ja vedän kuntonyrkkeilyn lisäksi kuntopiiriä, tuuraan tarvittaessa myös potkunyrkkeilyryhmässä ja käyn totta kai itsekin treenaamassa kaikissa treeneissämme meidän mahtavien seuralaisten kanssa.

Olen ollut mukana seuran toiminnassa vuodesta 2010, kun TuusNy aloitti toiminnan ensimmäisellä salilla täällä Rykmentintiellä ja ohjaamaan aloin siitä parin vuoden päästä. Olen suorittanut Suomen Nyrkkeilyliiton I-tason valmentajakoulutuksen ja kuntonyrkkeilyohjaajan 1. tason diplomikurssin. ”Huutoa ja hikeä” on kantava teema treeneissäni kuitenkin (henkisesti) rennolla otteella, pilke silmäkulmassa. Asenne ratkaisee ja vain vaivas on rajana! ;-)
Eeva Hyttinen
tuusny(at)gmail.com

Olen Eeva ja ohjaan seniorikuntonyrkkeilyä sekä aikuisten peruskurssia.
Olen harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2015. Aloitin samalta peruskurssilta, jota olen nyt mukana ohjaamassa. Suomen Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen olen suorittanut vuonna 2020, Sovelletun kamppailun ohjaajakoulutuksen 2022 ja Nyrkkeilyliiton Diplomiohjaajakoulutuksen 2023. Olen toiminut ohjaajana vuodesta 2020 lähtien.
Treeneissäni mennään rennolla meiningillä, mutta haastetaan itseä sopivasti. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja tuoda vaihtelua harjoituksiin. Liikkuvuus, tasapainoharjoitukset ja kehonhuolto ovat myös omia kiinnostuksen kohteita.

Janne Tuovinen

Tervehdys kaikille olen Janne ja toimin ohjaajana kahvakuula- ja potkunyrkkeilytreeneissä. Lisäksi tuuraan satunnaisesti muita vetäjiä muissa treeneissä.
Potkunyrkkeilyn ja ju-jutsun aloitin joskus viime vuosituhannella. Polkupyöräilyyn hain vaihtelua talvikaudelle ja tulin TuusNyn salille kuntonyrkkeilyn kautta jatkamaan pitkään telakalla ollutta potkunyrkkeilyharrastusta. Tuusulan Nyrkkeilyseurassa olen käynyt treenaamassa vuodesta 2014. Olen suorittanut potkunyrkkeilyn, kahvakuulan ja kuntonyrkkeilyn ohjaajakurssit ja käynyt voimaharjoittelun kurssin. Valmentamisen aloitin v. 2016 kahvakuulaohjaajana ja kaudella 2018 aloitin myös potkunyrkkeilyn yhtenä vetäjänä.
Harjoituksissani tehdään monipuolisesti erilaisia liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä. Kahvakuulan perusteet ja tekniikka käydään huolellisesti läpi. Potkutreeneissä on sekä tekniikkaa että kuntoa haastavia harjoitteita. Harjoituksissani on tavoitteena saada hymy huulille ja kannustaa myös fyysisesti haastamaan itsensä.
Aki Puolakka

Olen Aki ja vedän potkunyrkkeilyä.

Lajin parissa olen toiminut vuodesta 2009 lähtien. Tuusulan Nyrkkeilyseurassa olen valmentanut vuodesta 2016 lähtien ja olen käynyt Potkunyrkkeilyliiton VOK 1 ohjaajakoulutuksen.
Harjoituksissani reenataan oman kunnon ja jaksamisen mukaan, mutta välillä piiskaan yli sietokyvyn. Harjoituksissani käydään ottelutekniikkaa läpi ja on myös mahdollista sparrata reenien lopussa.

Tärkeätä on kuitenkin muistaa reenata oman tason- ja kunnon mukaan. HIKITAKUU!
Sanna Turunen
p. 040-5680790
prosannaturunen@gmail.com

Nyrkkeilyyn olen tutustunut syksyllä 2012, jolloin aloitin aikuisten nyrkkeilykoulussa. Lajin myötä olen tiputtanut painoa 45kg kahdessa vuodessa. Saavutin v. 2015 SM kultaa sekä PM hopeaa 75kg:n sarjassa olympianyrkkeilyssä. Vuonna 2016 siirryin ammattinyrkkeilijäksi ja otteluita kertynyt sen jälkeen 12 . Vuonna 2021 saavutin WIBF ja GBU liittojen maailmanmestaruuden.

Tuusulan Nyrkkeilyseurassa vedän aikuisten nyrkkeilykoulua sekä kilpanyrkkeilyä yhdessä Marcon kanssa.
Koulutuksia olen käynyt: kuntonyrkkeilyohjaaja koulutus,hieroja/kuntosaliohjaaja, Spartan Gear toiminnallisenohjauksen personal trainer, URVA= Urheilijasta valmentajaksi.

Aikuisten nyrkkeilykoulutunneilla käydään läpi nyrkkeilyn tekniikkaa niin yksin kuin parin kanssa, lyödään säkkiä ja tehdään myös lihaskuntoa, jokainen oman kuntonsa mukaan ja hymyssä suin.


Marco Rahumets
p. 0400-925 441
marco.rahumets(at)gmail.com

Olen ensimmäistä kertaa tutustunut nyrkkeilyyn vuonna -88 mutta säännöllinen nyrkkeilyharrastus alkoi kuitenkin vasta vuonna -93. Tähän väliin mahtuu useampi nyrkkeilysali, missä on tullut treenattua, kilpailtua sekä tutustuttua samanhenkisiin lajitovereihin.
Edelleen tykkään laittaa hanskat käteen ja ottaa muutamia eriä kevyitä sparreja, ja miksei välillä vähän kovempiakin. .
Tällä hetkellä valmennan kilparyhmää sekä lauantain yhteistreeniä. Treeneissäni aika kuluu niin mukavasti, että aina ei ehditä välttämättä pitämään juomataukoa saatikka viettämään erätaukoja; saatanpa joskus osata olla vaativakin.
Vesa Korpaeus, vesa.korpaeus(at)gmail.com

Olen Vesa ja vedän kuntonyrkkeily- ja junnuryhmiä.
Vuonna 75 astuin nyrkkeilysalin ovesta sisään. Kokemusta minulla on niin kilpailijana kuin valmentajana olosta. Koulutuksia käynyt vuosien varrella sekä nyrkkeilyn että yleisen valmennuksen puolella.
Vuodesta 2009 Tuusny on ollut minun "valmennuskotini", valmentamisen olen aloittanut kultaisella ysärillä.
Omat harjoitukseni koostuu kunnosta, taidosta ja taktiikasta; vähän uutta, paljon vanhaa ja ripaus legendaa hymyä unohtamatta.
Motto: Harjoittelun ei tarvitse olla aina mukavaa mutta sinun pitää itse tykätä siitä.
Elisa Huuskonen

Olen Elisa, Vilperi box -ohjaaja

Taisin aloittaa kuntonyrkkeilyharrastuksen vuonna 2017. Pari vuotta lajia harrastettuani kävin kuntonyrkkeilyohjaajan koulutuksen ja Vilperi box koulutuksen. Tuusulan Nyrkkeilyseurassa olen valmentanut vuodesta 2020

Vilpereissä riittää menoa ja meininkiä. On ihme, jos jokainen ei lähde harjoituksista posket punaisena. Lasten ryhmässä ei työskennellä pareittain, vaan lyöntejä harjoitellaan ohjaajien pitämiin pistehanskoihin tai nyrkkeilysäkkiin lyöden. Harjoitukset koostuvat leikeistä ja peleistä sekä erilaisista tekniikkaharjoitteista.
Jari Husar

Kuntonyrkkeilyohjaaja