Esittelyt

Vesa Korpaeus, vesa.korpaeus(at)gmail.com

Kamppailulajien pariin eksyin ensimmäisen kerran v. 1977 Hämeenlinnassa isoveljeni mukana. Siitä alkoi kamppailulajiurani. Mukaan on tarttunut harrastusta karaten, taekwondon, potkunyrkkeilyn, jujutsun kuin paininkin saralla. Kilpaillut olen nyrkkeilyn puolella kansallisella tasolla. Oman aktiiviurani lopetin v. 1997 Seinäjoen Kehäjussien riveissä. Silloin olin jo vuoden verran valmentanut nyrkkeilyä oman kilpailemisen ohella. Valmennushommia olen tehnyt Seinäjoella, Vaasassa, Ylihärmässä, Helsingissä ja nyt sitten täällä Tuusulassa. Valmennan niin olympiatyylin kuin ammattinyrkkeilyn puolella.
Lajina nyrkkeily on antanut itselleni runsaasti hyvää oloa ja kuntoa ja nyrkkeilyn parista olen myös löytänyt ne parhaat ystävät ja puolison.
Kirsi Korpaeus
p. 040-510 3191
kirsi.korpaeus(at)gmail.com

Olen nyrkkeillyt lähes kaksi vuosikymmentä aloittaen kuntonyrkkeilystä ja päätyen vuonna 2003 kilpakehiin. Olen SM 2. N-48 kg vuodelta 2004 ja SM 3. N-51 kg vuodelta 2008.

Kilpailemisen jälkeen ajatukset siirtyivät kehäköysien toiselle puolelle ja valmentamiseen. Olen 1-tason nyrkkeilyvalmentaja sekä kuntonyrkkeilyohjaaja. Lisäksi olen Spartan-koulutuksen käynyt kahvakuulaohjaaja. Tällä hetkellä valmennan nuorten nyrkkeilykoulua, toiminnallista kahvakuulaa sekä kilparyhmän toiminnallisia harjoituksia. Treenini ovat tehokkaita, monipuolisia ja ehdottomasti naurulla höystettyjä!
Lassi Halme
p. 040-3533 455

Olen pitkän linjan kamppailu-urheilija. Sydän sykkii edelleen nyrkkeilylle ja siksi haluan käyttää myös vapaa-aikaani valmentamiseen. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa. Siksi minun treeneissä tärkeintä ei ole täydellinen tekniikka vaan fiiliksellä lyöminen. Tuntien pääpaino keskittyy siis lyömiseen eikä vatsojen tekemiseen. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki ikään ja kokemukseen katsomatta, kunhan osaa erottaa suoran ja koukun toisistaan.

Markus Hakulinen

Olen aloittanut potkunyrkkeilyn v. 1994. Parhaina saavutuksinani n. 100 käymästäni ottelusta on mm. amatöörien EM pronssi, hopea ja kulta sekä wako pro EM titteli.

Aktiiviurani jälkeen olen keskittynyt kilpailijoiden valmennukseen. Tällä hetkellä toimin Tuusulan Nyrkkeilyseuran potkunyrkkeiliöiden kilparyhmän valmentajana.
Jaana Lähteenmäki
p. 040-531 0370

Olen ollut mukana seuran toiminnassa vuodesta 2010, kun TuusNy aloitti toiminnan ensimmäisellä salilla täällä Rykmentintiellä. Kuntonyrkkeilykurssin jälkeen lähdin pian mukaan myös seuran hallitustoimintaan. Olen suorittanut Suomen Nyrkkeilyliiton I-tason valmentajakoulutuksen ja kuntonyrkkeilyohjaajan 1. tason diplomikurssin. Vedän kuntopiirin lisäksi HIIT&HIT -treeenjä, tuuraan tarvittaessa nyrkkeily- tai potkunyrkkeilyryhmissä ja käyn totta kai itsekin treenaamassa kaikissa treeneissämme meidän mahtavien seuralaisten kanssa. ”Huutoa ja hikeä” on kantava teema treeneissäni kuitenkin (henkisesti) rennolla otteella, pilke silmäkulmassa ;-) Klikkaa kuvaani niin näet miltä näyttää "Sali mun silmin"
Marco Rahumets
p. 0400-925 441
marco.rahumets(at)gmail.com

Olen ensimmäistä kertaa tutustunut nyrkkeilyyn vuonna -88 mutta säännöllinen nyrkkeilyharrastus alkoi kuitenkin vasta vuonna -93. Tähän väliin mahtuu useampi nyrkkeilysali, missä on tullut treenattua, kilpailtua sekä tutustuttua samanhenkisiin lajitovereihin.
Edelleen tykkään laittaa hanskat käteen ja ottaa muutamia eriä kevyitä sparreja, ja miksei välillä vähän kovempiakin. Tasa-arvon puolesta voin harrastaa sitä myös naisten kanssa.
Tällä hetkellä valmennan kilparyhmää sekä lauantain yhteistreeniä. Treeneissäni aika kuluu niin mukavasti, että aina ei ehditä välttämättä pitämään juomataukoa saatikka viettämään erätaukoja; saatanpa joskus osata olla vaativakin.
Sanna Turunen
p. 040-5680790
sannukka75(at)hotmail.com

Nyrkkeilyyn olen tutustunut syksyllä 2012, jolloin aloitin aikuisten nyrkkeilykoulussa. Lajin myötä olen tiputtanut painoa 45kg kahdessa vuodessa. Saavutin v. 2015 SM kultaa sekä PM hopeaa 75kg:n sarjassa amatöörinyrkkeilyssä. Vuonna 2016 siirryin ammattinyrkkeilijäksi.

Janne Tuovinen
Lähdin mukaan Tuusulan Nyrkkeilyseuran harjoituksiin muutama vuosi sitten, kun olin koti-isänä hoitamassa lapsia. Kaipasin omaan pyöräilyharrastukseeni vaihtelua ja monipuolisuutta, erityisesti lisää lihasvoimaa ja monipuolisuutta liikuntaani. Joskus aiemmin nuoruudessa treenasin ju-jutsua ja potkunyrkkeilyä, joten potkunyrkkeily on tuttua hommaa. Käyn monipuolisesti seuran harjoituksissa kahvakuulassa, kuntonyrkkeilyssä, kuntopotkunyrkkeilyssä, tai mitä on milloinkin ollut seuran treeniohjelmaan järjestettynä. Seurassa vedän kuntopotkunyrkkeilyä (potkunyrkkeilyn ohjaajakoulutus 1-taso) ja kahvakuulaa (Spartan-koulutuksen kahvakuulaohjaaja). Harjoituksissani usein myös pelataan futista ja käsipalloa lämmittelyssä ja tehdään monipuolisesti liikkuvuutta lisääviä harjoitteita.Nico Lager

Nyrkkeily on lajina kiehtonut minua jo pikkupojasta asti, mutta TuusNy.n salille löysin tieni vasta tammikuussa 2016. Aikaisempaa kamppailulajikokemusta on tullut kerättyä budosalin puolelta.

Olen suorittanut Suomen Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen sekä I-tason junioriohjaajakoulutuksen. Tällä hetkellä toimin valmentajana junnuryhmässä ja kilparyhmässä.

Aki Puolakka
Lähdin armeijan jälkeen 2009 treenaamaan ju-jutsua ja siitä vuosi tai pari aloin treenaamaan potkunyrkkeilyä ja vieläkin laji maistuu. Treeneissäni saa nauraa ja puhua, mutta hommat tehdään asenteella ja kunnolla.
Niina Aaltonen
Ensi kosketukseni kamppailulajeihin on tapahtunut 20 vuotta sitten Järvenpään Kehäkarhuissa. Olen ammatiltani liikunnanohjaaja (AMK) ja koulutettu hieroja, opintoja on myös fysioterapiasta ja liikuntatieteistä. Lisäksi olen käynyt valmennuskoulutuksia Suomen Nyrkkeilyliiton, Suomen Judoliiton ja Painonnostoliiton kautta.
Kilpailukokemusta minulla on eri kamppailulajeista mukaanlukien Vapaaottelun SM 2012 (-57 kg) ja mattojudon SM 2015.
Tuusulan Nyrkkeilyseurassa ohjaan maanantaisin TyHy-kuntonyrkkeilyä ja sunnuntai aamuisin kehonpainoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Treeneissä nähdään!