Nyrkkeily

Aikuisten nyrkkeilykoulu (13-vuotta täyttäneille) ajalla 8.1. - 7.2.2019

Aikuisten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa alusta lähtien aina tiistaisin ja torstaisin klo 18.15 – 19.15. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään osaksi kuntonyrkkeilyryhmää samalla kausimaksulla.

Jo nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kausimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, teemapäivä, kahvakuula ja HIIT&HIT).

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki tutustumaan lajin perusteisiin tai hiomaan omaa tekniikkaa!  Vetäjänä nyrkkeilykoulussa on Sanna Turunen sekä apuvalmentajana Noora Kokkonen.

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti

Nuorten nyrkkeilykoulu (10 – 16-vuotiaat) - kaksi peruskurssia keväällä 2019!

Nuorten I nyrkkeilykoulu 14.1. - 20.3.
Nuorten II nyrkkeilykoulu 25.3. – 22.5.

Nuorten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa. Harjoitukset alkavat asennosta, lyöntitekniikasta, liikkumisesta ja kehittyvät kohti otteluharjoittelua. Nuorten nyrkkeilykoulun tavoitteena on kannustaa nuoria tutustumaan kilpanyrkkeilyyn ja sitä kautta kilpaurheiluun. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään.

Harjoittelun myötä nuorten kunto kehittyy niin, että harjoitukset voivat olla vauhdikkaitakin. Jokainen varmasti ylittää itsensä. Hauskuus- ja hikitakuu!

Nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kurssimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, kuntoryhmä, kahvakuula ja HIIT&HIT ja taitojen karttuessa myös kuntonyrkkeilyryhmän treeneissä.

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmä

Nuorten nyrkkeilykoulun jatkoryhmä on nuorille tarkoitettu kuntonyrkkeilyryhmä niille, jotka ovat käyneet jo nyrkkeilykoulun. Jatkamme opittujen taitojen hiomista paritekniikoin, säkkiharjoitteluna ja  lihaskuntoharjoitteluna; halukkaat voivat osallistua myös otteluharjoituksiin. Tästä ryhmästä on mahdollista siirtyä myös kilparyhmään valmentajien niin suositellessa.

Vetäjinä nuorten nyrkkeilyryhmissä ovat Kirsi Korpaeus, Nico Lager ja Jimmy Saarinen.

Kuntonyrkkeily (13 -vuotta täyttäneille)

TuusNy:ssä kuntonyrkkeily tarkoittaa nyrkkeilyn perusteiden kertaamista ja erilaisia harjoitteita niin välineillä (nyrkkeilysäkki, seinätyyny, pistehanskat, hyppynaru) kuin parin kanssa tehtäviä pariharjoitteita. Jotta saisit kuntonyrkkeilystä eniten irti, olisi  lajin perustaidot hyvä osata. Mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, suosittelisimme, että käyt aikuisten nyrkkeilykoulussa oppimassa perustaidot. Jos taas perustaidot ovat jo hallussa, niin voit hyvin tulla mukaan kesken harjoituskaudenkin.

Kuntonyrkkeilyssämme ei oteta harjoitusotteluita vaan tyrmäämme ainoastaan kaloreita. Otamme virtaa arjen haasteisiin reippaalla ja rennolla treenillä. Päämääränä hyvänolon tuottaminen niin fyysisesti kuin henkisesti; itsensä voittaminen on meille ilonaihe. Kukin tekee oman jaksamisensa mukaisesti. Ryhmiä vetävät Lassi Halme, Vesa Korpaeus, Marco Rahumets, Noora Kokkonen ja Jari Husar.

Kilparyhmä

Tässä ryhmässä syvennymme nyrkkeilyn  ja potkunyrkkeilyn saloihin. Tavoitteena on saada ryhmästä kamppailijoita Suomen kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Kilparyhmään pääsystä päättää valmennustiimi ja ryhmää vetävät Vesa Korpaeus, Marco Rahumets ja Markus Hakulinen. Apuvalmentajina nyrkkeilyssä ovat Jari Husar ja Nico Lager.