Nyrkkeily

nyrkkeilykoulua
junnut
kuntonyrkkeily
kuntonyrkkeily
kuntonyrkkeily
kuntonyrkkeily
vilperit
sennut
sennut

 

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi (13-vuotta täyttäneille) 

Peruskurssilla opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa alkeista lähtien lajin turvallista harrastamista varten samalla kuntoa kohottaen. Peruskurssi toteutetaan samaan aikaan maanantain ja keskiviikon kuntonyrkkeilyryhmän kanssa kuitenkin niin, että peruskurssilaisilla on omat vetäjät Eeva Hyttinen ja Sanna Turunen erikseen opettamassa. Osa harjoituksista (esim. alkulämpö) voidaan tehdä yhdessä muun ryhmän kanssa mutta tekniikoiden opettaminen tapahtuu erillä muusta kuntonyrkkeilyryhmästä. Peruskurssin jälkeen jatketaan sitten samaan harjoitusaikaan samassa ryhmässä muiden kanssa.

Jo peruskurssin aikana voit samalla kausimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri ja kahvakuula).

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki tutustumaan lajin perusteisiin tai hiomaan omaa tekniikkaa! 

HUOM! Nyt voit ilmoittautua peruskurssille milloin vain kauden aikana: aloituspäivät ovat maanantaisin ja edellyttää, että ilmoittaudut etukäteen ennen aloitusta tuusny(at)gmail.com 

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Voit ilmoittautua lomakkeella myös täältä ->Yhteystiedot

Nuorten nyrkkeilykoulu (10 – 16-vuotiaat) alkaen 16.1.2023 

Nuorten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perusteet turvallisesti ja valvovien silmien alla. Liikkeelle lähdetään oikeasta asennosta, lyöntien oikeista liikeradoista sekä nyrkkeilyllisen liikkumisen monipuolisuudesta, väistöjä unohtamatta!

Nuorten kanssa tehdään paljon pariharjoitteita, säkkiharjoituksia, lihaskuntoa ja nyrkkeilykoulun edetessä jokainen pääsee kokeilemaan otteluharjoituksiakin. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään.

Harjoittelun myötä nuorten kunto kehittyy niin, että harjoitukset voivat olla vauhdikkaitakin. Jokainen varmasti ylittää itsensä. Hauskuus- ja hikitakuu!

Nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kurssimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri,kahvakuula) ja taitojen karttuessa myös kuntonyrkkeilyryhmän treeneissä.

Vetäjinä nuorten nyrkkeilykoulussa ovat Kirsi Korpaeus ja Vesa Korpaeus.

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Voit ilmoittautua lomakkeella myös täältä ->Yhteystiedot

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmä alkaen 16.1.2023

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään siirrytään nyrkkeilykoulun jälkeen. Tässä ryhmässä jatketaan nyrkkeilytaitojen hiomista, kehitetään kuntoa ja kasvetaan nyrkkeilyyn kannustavassa ja määrätietoisessa ilmapiirissä.

Jatkoryhmästä on mahdollisuus siirtyä kilparyhmään.

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti

Vetäjinä nuorten nyrkkeilyryhmissä ovat Kirsi Korpaeus ja Vesa Korpaeus.

Kuntonyrkkeily (13 -vuotta täyttäneille) alkaen 9.1.2023

Maanantaisin ja keskiviikkoisin tunnilla nyrkkeillään ja kuntoillaan vaihtuvin teemoin. Kilpanyrkkeilystä tutut tekniikat ja harjoitteet sovitettuna kuntoilijoille asettaa sopivasti haastetta fyysisesti ja henkisesti. Kunto ja taidot kehittyvät kuin varkain monipuolisessa harjoittelussa, joka sopii niin vasta aloittaneelle kuin pidempään harrastaneellekin kuntoilijalle. Treeneissä voidaan tehdä myös pidempiä lyöntisarjoja ja näin samalla treenata motoriikkaa ja muisti mutta sparria ei näissä treeneissä ei ole. Maanantain vetäjinä Jaana Lähteenmäki, Marco Rahumets, Vesa Korpeaeus ja Tommi Savolainen, keskiviikkoisin Jari Husar. Torstaina taas on Sanna Turusen, Eeva Hyttisen ja Kirsi Korpauksen vuorollaan vetämä perustekniikkapainotteinen ja reipasta lihaskuntomeininkiä tarjoileva kuntonyrkkeily.

Lauantaisin kuntonyrkkeilyn vetää harrastekilparyhmän valmentajat Vesa Korpaeus ja Marco Rahumets. Harjoitusten sisältö vaihtelee pariharjoitteluista välineharjoitteluun lihaskuntoa unohtamatta. Joskus treeni voi olla hyvinkin raskasta. Nämä miehet välittävät kaikista tasapuolisesti ja kannustus on sen mukaista ;-)


Treeneihin voit tulla vaikka kesken kauden jos omaat lajitaustaa ja perustekniikat ovat kunnossa. Salilla nähdään! 

 

Harrastekilparyhmä

Harrastekilparyhmän treeneissä tehdään kilpanyrkkeilyvaikutteisia harjoituksia; treenataan niin teknisiä kuin taktisia taitoa, unohtamatta parin kanssa tehtäviä harjoituksia. Tunnit sisältävät ajoittain myös otteluharjoittelua. 


Ryhmän ohjelmaan kuuluu myös 2 -4 krt vuodessa tehtävät kunto- ja juoksutestit. Näillä motivoidaan harjoittelijaa seuraamaan omaa kehitystään. Ryhmään voi tulla mukaan jos on valmis haastamaan itseänsä ja haluaa asettaa itselleen kunnollisen ja nyrkkeilyllisen tavoitteen. Mahdotonta ei ole, että löydät itsesi kilpakehästä jos se on yksi sinun päämääristäsi. Tärkein edellytys ryhmässä harjoittelulle kuitenkin on, että haluat haastaa itsesi ja kannustaa muita.

Ryhmään pääsystä päättää valmennustiimi ja ryhmää vetävät Marco Rahumets ja Sanna Turunen, apuvalmentajana on Jari Husar. 

 

Vilperi-Box 6-9-vuotiaille alkaen 28.2.

Vilperi-Box on monipuolista liikuntaa maustettuna nyrkkeilyllä, jossa kehittyvät koordinaatio, rytmiikka, kehonhallinta sekä itsetunto. Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus - lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä. 

Vilperi-Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä toiminnassa on leikki ja liike!

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Paikkoja rajoitetusti!

Ohjaajana toimii Elisa Huuskonen & avustajat

* Vilperi-Boxiin olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. *

Seniorikuntonyrkkeily alkaen 12.1.

Seniorikuntonyrkkeilyssä lähdetään alkeista ja harjoitukset sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta. Harjoituksissa lyödään nyrkkeilysäkkiä ja tehdään tasapainoa sekä liikkuvuutta kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Ryhmä sopii eläkeikäisille.

Ilmoittaudu: Lähettämällä sähköpostia tuusny(at)gmail.com tai soittamalla Eeva Hyttiselle (050 330 8817)

Tuusulan kunnan TYHY-kuntonyrkkeily

Tuusulan kunnan työntekijöille ja hyvinvointivalmennettaville suunnattu  liikuntaryhmä  yhteistyössä  Tuusulan  Nyrkkeilyseuran  kanssa.  Aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä ei tarvitse olla ja ryhmä sopii kaiken kuntoisille. 

Mukaan  tarvitset  oman  jumppa-alustan,  juomapullon  sekä  sisäliikuntaan  soveltuvat vaatteet ja kengät. Kaikki harjoitteet tehdään yksin (esim. lyönnit ilmaan) ja lihaskuntoharjoitteisiin annetaan helpompia ja haastavampia vaihtoehtoja.

Lisätietoja syksyn 2022 toiminnasta saat lähettämällä sähköpostia tuusny(at)gmail.com