Nyrkkeily

Markus
Henni, Elisa ja Heli

Aikuisten nyrkkeilykoulu (13-vuotta täyttäneille) ajalla 7.1.-6.2.2020

Aikuisten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa alusta lähtien aina tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 – 19.00. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään osaksi kuntonyrkkeilyryhmää samalla kausimaksulla.

Jo nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kausimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, kahvakuula ja HIIT&HIT).

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki tutustumaan lajin perusteisiin tai hiomaan omaa tekniikkaa!  Vetäjinä nyrkkeilykoulussa on Noora Kokkonen ja Ville Mäki-Kamppi.

Nuorten nyrkkeilykoulu (10 – 16-vuotiaat) alkaen 13.1.-18.3.2020

Nuorten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perusteet turvallisesti ja valvovien silmien alla. Liikkeelle lähdetään oikeasta asennosta, lyöntien oikeista liikeradoista sekä nyrkkeilyllisen liikkumisen monipuolisuudesta, väistöjä unohtamatta!

Nuorten kanssa tehdään paljon pariharjoitteita, säkkiharjoituksia, lihaskuntoa ja nyrkkeilykoulun edetessä jokainen pääsee kokeilemaan otteluharjoituksiakin. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään.

Harjoittelun myötä nuorten kunto kehittyy niin, että harjoitukset voivat olla vauhdikkaitakin. Jokainen varmasti ylittää itsensä. Hauskuus- ja hikitakuu!

Nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kurssimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri,kahvakuula ja HIIT&HIT ja taitojen karttuessa myös kuntonyrkkeilyryhmän treeneissä.

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmä alkaen 13.1.2020

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään siirrytään nyrkkeilykoulun jälkeen. Tässä ryhmässä jatketaan nyrkkeilytaitojen hiomista, kehitetään kuntoa ja kasvetaan nyrkkeilyyn kannustavassa ja määrätietoisessa ilmapiirissä.

Jatkoryhmästä on mahdollisuus siirtyä kilparyhmään.

Vetäjinä nuorten nyrkkeilyryhmissä ovat Kirsi Korpaeus ja Nico Lager.

Kuntonyrkkeily (13 -vuotta täyttäneille)

Maanantaisin Lassi vetää treenit, missä pääpaino on lyömisessä, ei vatsojen teossa ;-) Treeneihin ovat tervetulleita kaikki tasosta ja iästä riippumatta, kunhan perusteet ovat hallussa. Näissä treeneissä tärkeintä ei ole täydellinen tekniikka, vaan fiiliksellä lyöminen.

Keskiviikkoisin Villen tunnilla nyrkkeillään ja kuntoillaan vaihtuvin teemoin. Kilpanyrkkeilystä tutut tekniikat ja harjoitteet sovitettuna kuntoilijoille asettaa sopivasti haastetta fyysisesti ja henkisesti. Kunto ja taidot kehittyvät kuin varkain monipuolisessa harjoittelussa, joka sopii niin vasta aloittaneelle kuin pidempään harrastaneellekin kuntoilijalle.

Ja kuten tiedämme, "kaiken takana on nainen" ja Villen tapauksessa takana jopa kaksi naista eli Jaana ja Sanna, jotka tuuraavat Villeä keskiviikkoisin aina tarvittaessa.

Lauantaisin kuntonyrkkeilyn vetää kilparyhmän valmentajat Vesa Korpaeus ja Marco Rahumets. Harjoitusten sisältö vaihtelee pariharjoitteluista välineharjoitteluun lihaskuntoa unohtamatta. Joskus treeni voi olla hyvinkin raskasta. Nämä miehet välittävät kaikista tasapuolisesti ja kannustus on sen mukaista.

Treeneihin voit tulla vaikka kesken kauden jos omaat lajitaustaa ja perustekniikat ovat kunnossa. Salilla nähdään!

Kilparyhmä

Tässä ryhmässä syvennymme nyrkkeilyn  ja potkunyrkkeilyn saloihin. Tavoitteena on saada ryhmästä kamppailijoita Suomen kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

Kilparyhmään pääsystä päättää valmennustiimi ja ryhmää vetävät Vesa Korpaeus, Marco Rahumets ja Markus Hakulinen. Apuvalmentajina nyrkkeilyssä ovat Jari Husar ja Nico Lager.

Jos kiinnostusta kilpailuun löytyy niin ota yhteyttä! Ryhmään otetaan uusia harjoittelemaan.

Vilperi-Box 6-9-vuotiaille alkaen 25.2.2020

Vilperi-Box on monipuolista liikuntaa maustettuna nyrkkeilyllä, jossa kehittyvät koordinaatio, rytmiikka, kehonhallinta sekä itsetunto. Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus - lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä.

Vilperi-Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä toiminnassa on leikki ja liike!

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Paikkoja rajoitetusti!

Ohjaajina toimivat Elisa Huuskonen, Henni Hyrkkänen ja Heli Uronen