Nyrkkeily

Marco ja Vesa
Markus
Henni, Elisa ja Heli

Aikuisten nyrkkeilykoulu (13-vuotta täyttäneille)

Aikuisten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perustekniikkaa alusta lähtien aina torstaisin klo 18.15 – 19.15. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään osaksi kuntonyrkkeilyryhmää samalla kausimaksulla. Aikuisten nyrkkeilykoulussa opitaan myös potkujen perusteet, jolloin voi käydä molemmissa kuntoryhmissä.

Jo nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kausimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri, kahvakuula ja HIIT&HIT).

Tervetuloa rohkeasti mukaan kaikki tutustumaan lajin perusteisiin tai hiomaan omaa tekniikkaa!  Vetäjinä nyrkkeilykoulussa on Eeva Hyttinen ja Ville Mäki-Kamppi.

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Voit ilmoittautua lomakkeella myös täältä ->Yhteystiedot

Nuorten nyrkkeilykoulu (10 – 16-vuotiaat)

Nuorten nyrkkeilykoulussa opitaan nyrkkeilyn perusteet turvallisesti ja valvovien silmien alla. Liikkeelle lähdetään oikeasta asennosta, lyöntien oikeista liikeradoista sekä nyrkkeilyllisen liikkumisen monipuolisuudesta, väistöjä unohtamatta!

Nuorten kanssa tehdään paljon pariharjoitteita, säkkiharjoituksia, lihaskuntoa ja nyrkkeilykoulun edetessä jokainen pääsee kokeilemaan otteluharjoituksiakin. Nyrkkeilykoulun jälkeen siirrytään nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään.

Harjoittelun myötä nuorten kunto kehittyy niin, että harjoitukset voivat olla vauhdikkaitakin. Jokainen varmasti ylittää itsensä. Hauskuus- ja hikitakuu!

Nyrkkeilykoulun aikana voit samalla kurssimaksulla käydä myös muissa seuran treeneissä (kuntopiiri,kahvakuula ja HIIT&HIT ja taitojen karttuessa myös kuntonyrkkeilyryhmän treeneissä.

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmä alkaen

Nuorten nyrkkeilyn jatkoryhmään siirrytään nyrkkeilykoulun jälkeen. Tässä ryhmässä jatketaan nyrkkeilytaitojen hiomista, kehitetään kuntoa ja kasvetaan nyrkkeilyyn kannustavassa ja määrätietoisessa ilmapiirissä.

Jatkoryhmästä on mahdollisuus siirtyä kilparyhmään.

Vetäjinä nuorten nyrkkeilyryhmissä ovat Kirsi Korpaeus ja Nico Lager.

Kuntonyrkkeily (13 -vuotta täyttäneille)

Maanantaisin Lassi vetää treenit, missä pääpaino on lyömisessä, ei vatsojen teossa ;-) Treeneihin ovat tervetulleita kaikki tasosta ja iästä riippumatta, kunhan perusteet ovat hallussa. Näissä treeneissä tärkeintä ei ole täydellinen tekniikka, vaan fiiliksellä lyöminen.

Keskiviikkoisin Villen tunnilla nyrkkeillään ja kuntoillaan vaihtuvin teemoin. Kilpanyrkkeilystä tutut tekniikat ja harjoitteet sovitettuna kuntoilijoille asettaa sopivasti haastetta fyysisesti ja henkisesti. Kunto ja taidot kehittyvät kuin varkain monipuolisessa harjoittelussa, joka sopii niin vasta aloittaneelle kuin pidempään harrastaneellekin kuntoilijalle.

Ja kuten tiedämme, "kaiken takana on nainen" ja Villen tapauksessa takana jopa kaksi naista eli Jaana ja Sanna, jotka tuuraavat Villeä keskiviikkoisin aina tarvittaessa.

Lauantaisin kuntonyrkkeilyn vetää kilparyhmän valmentajat Vesa Korpaeus ja Marco Rahumets. Harjoitusten sisältö vaihtelee pariharjoitteluista välineharjoitteluun lihaskuntoa unohtamatta. Joskus treeni voi olla hyvinkin raskasta. Nämä miehet välittävät kaikista tasapuolisesti ja kannustus on sen mukaista.

Treeneihin voit tulla vaikka kesken kauden jos omaat lajitaustaa ja perustekniikat ovat kunnossa. Salilla nähdään!

Kilparyhmä

Tässä ryhmässä syvennymme nyrkkeilyn  ja potkunyrkkeilyn saloihin. Tavoitteena on saada ryhmästä kamppailijoita Suomen kansalliselle ja kansainväliselle huipulle.

Kilparyhmään pääsystä päättää valmennustiimi ja ryhmää vetävät Vesa Korpaeus, Marco Rahumets ja Markus Hakulinen. Apuvalmentajina nyrkkeilyssä ovat Jari Husar ja Nico Lager.

Jos kiinnostusta kilpailuun löytyy niin ota yhteyttä! Ryhmään otetaan uusia harjoittelemaan.

Vilperi-Box 6-9-vuotiaille

Vilperi-Box on monipuolista liikuntaa maustettuna nyrkkeilyllä, jossa kehittyvät koordinaatio, rytmiikka, kehonhallinta sekä itsetunto. Pääpaino toiminnassa on leikki ja mukava yhdessäolo sekä lasten osallisuus - lapset saavat osallistua tunnin suunnitteluun toiveita ja ideoita esittämällä.

Vilperi-Boxissa on oikeus olla vilkas ja energinen. Tärkeintä toiminnassa on leikki ja liike!

Ilmoittaudu: tuusny(at)gmail.com – ilmoita viestissä: ryhmä, etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköposti. Paikkoja rajoitetusti!

Ohjaajina toimivat Elisa Huuskonen ja Heli Uronen

* Vilperi-Boxiin olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. *

Seniorikuntonyrkkeily

Seniorikuntonyrkkeilyssä lähdetään alkeista ja harjoitukset sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta. Harjoituksissa lyödään nyrkkeilysäkkiä ja tehdään tasapainoa sekä liikkuvuutta kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Ryhmä sopii eläkeikäisille.

Ilmoittaudu: Lähettämällä sähköpostia tuusny(at)gmail.com tai soittamalla Eeva Hyttiselle (050 330 8817)

Tuusulan kunnan TYHY-kuntonyrkkeily

Tuusulan kunnan työntekijöille ja hyvinvointivalmennettaville suunnattu  liikuntaryhmä  yhteistyössä  Tuusulan  Nyrkkeilyseuran  kanssa.  Aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä ei tarvitse olla. Ryhmä sopii kaiken kuntoisille ja harjoitukset  pidetään  elokuussa  ulkona  (sateella  ollaan  sisällä  sisäkengillä  tai  paljain jaloin, turvavälit huomioiden).

Mukaan  tarvitset  oman  jumppa-alustan,  juomapullon  sekä  ulkoliikuntaan  soveltuvat vaatteet. Kaikki harjoitteet tehdään yksin (esim. lyönnit ilmaan) ja lihaskuntoharjoitteisiin annetaan helpompia ja haastavampia vaihtoehtoja.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia Niina Aaltoselle (niina.aaltonen(at)tuusula.fi) tai soittamalla (040 314 3000)